Klub studenata informacijskih znanosti

Projekti, radionice, predavanja, seminari

Hoću se učlaniti

Prijave za program mentorstva za ak.god. 15/16

Klub studenata informacijskih znanosti otvara prijave za sudjelovanje u programu mentorstva studenata prve godine preddiplomskog studija informacijskih znanosti.

Prijave u program mentorstva započinju 4. svibnja 2015. godine i traju do kraja akademske godine 2014/2015. te će se odvijati putem formulara dostupnog na službenim stranicama Kluba.

Prijava za sudjelovanje u programu mentorstva – mentori

Što je program mentorstva?

Program mentorstva pokrenut je prije (X) godina u sklopu Kluba kao ispomoć brucošima u svladavanju početnih potencijalnih prepreka prilikom studiranja na Filozofskom fakultetu. Svaki brucoš/brucošica koja ispuni zahtjev za mentorstvom (ispunjavanjem prijavnice prilikom Uvodnog predavanja na odsjeku  ili naknadno putem online formulara) dodjeljuje se mentor koji je zadužen za odgovaranje na sva pitanja koja mogu zamarati prosječnog brucoša, bila ona administrativnog ili društvenog karaktera!

Selekcija kojom se provodi dodjela mentora bazira se na tipu studija (jednopredmetni/dvopredmetni), u slučaju dvopredmetnog studija prema kriteriju druge studijske grupe, te prema interesima studenata.