Izrada novih Web stranica KSIZ-a

U trenutku kada je odlučeno o ponovnom oživljavanju Kluba studenata informacijskih znanosti, jedna od glavnih tema bila je i otvaranje službenih Web stranica kluba. Iako se većina svakodnevne komunikacije između studenata informacijskih znanosti događa unutar Facebook grupa pojedinih generacija, kao i službene Facebook grupe KSIZ-a – postojala je potreba za jasnim Web sjedištem kluba, kao mjestom na kojem će se formalno prikazivati sve informacije vezane uz naš rad. U konačnici, Facebook je i ostao mjestom neformalne komunikacije, a kao dodatni kanal otvorilo se i službeno Web sjedište.

Međutim Web stranice koje trenutno pregledavate smatraju se privremenim, a trajno rješenje tek je u procesu nastanka.

Prateći tu ideju, KSIZ kao jedan od svojih prvih većih projekata pokreće projekt izrade službenih Web stranica kojemu je cilj, kroz nekoliko faza stvoriti kvalitetno i dugoročno Web sjedište kluba.

Trenutno se nalazimo u prvoj fazi projekta, čiji je cilj izrada vizualnog rješenja budućih Web stranica. Kako bismo dobili najbolje moguće rješenje, prva faza projekta provodi se u obliku natječaja. Prijaviti se može svatko, pod uvjetom da je student Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Za sve detaljnije informacije  proučite stranice prve faze projekta.