Natjecanje u izradi vizualnog rješenje Web stranica KSIZ-a

Pomozi nam u izradi novih Web stranica KSIZ-a! Cjelokupni projekt otvoren je svima željnima znanja i sudjelovanja, pa i ako se ne pronalaziš u koži dizajnera, slobodno nam se obrati i pronaći ćemo posao u kojem nam možeš pomoći.

Ali da se vratimo na temu prve faze projekta, tražimo dizajnere! Iskustvo nam nije potrebno, kao niti ludo poznavanje Adobe Photoshopa (ili nekog drugog grafičkog alata) – uostalom, Web stranice su i dalje strukturirane u blokove, tako da jedino što je potrebno za prijavu jest ideja i volja.

Ako nam želiš pomoći oko dizajna stranice, čitaj dalje.

KSIZ je raspisao natjecanje za izradu vizualnog rješenja Web stranica, a na tebi je da se prijaviš na natjecanje kada odlučiš da si spreman/spremna, najkasnije do 10. ožujka 2015. godine.

Rok za predaju rješenja je 20. ožujka 2015. godine, a da bi znao/znala što sve treba izraditi obavezno pogledaj smjernice i potreban sadržaj.

Nagrada: slava i mogućnost da si rad upišeš kao referencu za buduće poslove.

Pažnja, ako i nisi dizajner možeš sudjelovati. Upiši svoje podatke i obavijestit ćemo te kada projekt uđe u drugu fazu izrade, za vrijeme koje ćemo održati niz radionica vezanih uz razne Web tehnologije.